paprika-varkensvleesspiezen.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 21:27
Bereidingswijze
- Spiezen bestrijken met rest van de olie.
- Op barbeque leggen en in ca. 10 minuten rondom bruin roosteren.
- Af en toe keren.
Aantal personen
10.00
Ingrediƫnten
0.50 fles saus (shaslick)
2 deciliter(s) olie
750 gram hamlappen
1 stuk(s) paprika (rood)
2 stuk(s) paprika (groen)
20 stuk(s) tomaten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
127134
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
773
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- In een kom barbequesaus en 1 dl olie door elkaar roeren.
- Hamlappen in 40 blokjes snijden en door het mengsel scheppen.
- Afgedekt in koelkast zetten en vlees ca. 2 uur marineren.
- Paprika's schoonmaken en elk in 16 stukken snijden.
- Tomaatjes wassen.
- Met keuekenpapier blokjes vlees licht droogdeppen.
- Afwisselend aan 20 barbequespiezen of satestokjes steken: 4 stukken paprika, 2 blokjes vlees en 1 tomaatje.
- Op een schaal leggen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes