zalmomelet rolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 21:26
Bereidingswijze
Bak van het eimengsel 2 mooie omeletten en laat deze afkoelen op twee platte borden.
Verdeel de roomkaas met mierikswortel over de omeletten en strijk gelijkmatig uit. Verdeel de zalm(snippers) over de roomkaas. Rol de omeletten mooi strak op en leg de rollen ieder op een stuk aluminiumfolie. Zorg dat aan weerszijden een stuk uitsteekt. Rol het folie strak om de omeletrollen en draai de uiteinden goed aan, zodat een stevige rol ontstaat. Laat de rollen in de koelkast opstijven. Snijd de rollen in plakken van ca. 1 cm. Verdeel de slabladen over vier bordjes en leg de plakjes omeletrol erop. (4 a 5 p.p.) Garneer met de tomaat en strooi de bieslook erover.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zacht, romig hapje vooraf
Ingrediƫnten
4 eieren, 150 gr. gerookte zalm(snippers), 1 doosje roomkaas met mierikswortel (Cantadou),zout, peper, scheutje (koffie)melk, boter om in te bakken, wat fijngesnden bieslook. Voor de presentatie: een paar mooie bladen Lollo Rosso, tomaat in plakjes of partjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote koekenpan (anti-aanbak), aluminium folie.
Leuke tips
Geef eventueel wat vers geroosterd witbrood bij dit voorgerecht.
NB: de omeletrolplakjes zijn ook heerlijk als borrelhapje. Prik er dan een coctailprikkertje in.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127133
Homepage ID
10170
Smaak
N
Teller
1083
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de roomkaas zacht worden, zodat deze goed smeerbaar is. Was de sla en de tomaat. Klop de eieren luchtig met wat zout, peper en de melk.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zusje