Makreelmousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 21:04
Bereidingswijze
1. Pureer de makreel met de verse kaas in de keukenmachine. Breng op smaak met zout, peper en sinaasappelsap. Meng de stijfgeklopte room en peperkorrels erdoor.
2. Schep de mousse in een aardewerken potje en serveer met witbrood of toost.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
200 g makreel,
1 eetlepel verse roomkaas,
zout gemalen witte peper,
1 eetlepel sinaasappelsap,
2 eetlepels room,
1 eetlepel peperkorrels.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127127
Homepage ID
10142
Smaak
N
Teller
1238
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeroen_dekker