mosterd-kaasfondue.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:53
Bereidingswijze
- Eieren loskloppen met gekneusde komijnzaadjes en worcestershiresaus.
- Bier erdoor roeren en op zacht vuur verwarmen (niet laten koken).
- Kaas erdoor roeren en laten smelten.
- Mengsel goed heet laten worden, maar beslist niet meer laten koken.
- Op smaak brengen met zout, peper en peterselie.
- Lekker om mee te dippen:
- Boerenbrood, donker roggebrood of bruin stokbrood.
- Reepjes salami en reepjes mager pekelvlees.
- Spiesjes met voorgekookte krieltjes omwikkeld met reepjes gekookte ham.
- Soepstengels omwikkeld met plakjes rauwe ham.
- Blokjes omelet.
- Blaadjes witlof.
- Groene groenten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 stuk(s) eieren
1 theelepel(s) komijnzaadjes
1 theelepel(s) worcestershiresaus
3 deciliter(s) bier
400 gram kaas mosterd
naar smaak zout
naar smaak peper
2 eetlepel(s) peterselie (fijngehakt)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
127121
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
361
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes