Walnotentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:53
Bereidingswijze
1. Wentel de lange vingers door de rum en leg een laag op een langwerpig taartplateau.
2. Besmeer deze laag met het walnotenmengsel en leg daarop weer een laag lange vingers dwars op de vorige laag. Bouw zo de taart op.
3. Zet minimaal 1,5 dag in de koelkast en garneer met halfgeslagen slagroom en walnoten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
250 g walnoten,
250 basterdsuiker,
2,5 dl koffieroom,
100 g in rum gewelde rozijnen,
1 pak lange vingers,
rum,
1,25 dl slagroom.
Leuke tips
Opmerkingen: Rozijnen zijn gedroogde witte druiven.Weektijd: in warme hoeveelheid vloeistof circa 10 minuten en circa 30 minuten in koude vloeistof
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
127120
Homepage ID
10142
Smaak
Z
Teller
946
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Maal de walnoten met de basterdsuiker fijn in de keukenmachine en voeg langzaam de koffieroom toe tot er een egale massa ontstaat.
2. Doe het mengsel in een kom en voeg de rozijnen eraan toe. Laat het rusten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeroen_dekker