mediterrane gemengde salade.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:50
Bereidingswijze
- Schil de komkommer.
- Halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes.
- Snijd de komkommer in blokjes.
- Snijd de feta in kleine blokjes.
- Schep in een kom de komkommer, de tomaat met de feta en de olijfolie door elkaar.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Was de lollo biondo en sla de bladeren goed uit.
- Scheur de bladeren in stukken en leg ze in een lage slaschaal.
- Schep de komkommer-tomatensalade erop.
- Garneer met de olijven.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 stuk(s) komkommer
4 stuk(s) tomaten (tros)
100 gram kaas feta
3 eetlepel(s) olie (olijf extra vierge)
naar smaak zout
naar smaak peper (versgemalen)
0.50 krop sla (lollo biondo)
12 stuk(s) olijven (zw., zonder pit)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
127118
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
198
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes