Trifle

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:47
Bereidingswijze
1. Snijd de chocoladecake overlangs in vieren.

2. Besmeer de plakken met de marmelade.

3. Leg twee plakken in een vorm en bestrooi deze met 100 g crunchy
4. Leg de andere plakken erop met de marmelade naar de onderkant.
5. Snijd de bananen in plakjes en verdeel deze over de cake.
6. Los de honing op in het water en verdeel dit over de cake.
7. Roer de custard en de suiker door elkaar en giet hier een deel van de melk op. Verhit de rest van de melk in een pan en roer het custardmengsel erdoor. Laat dit twee minuten koken.
8. Schep de vla over de bananen en laat afkoelen

9. Meng de yoghurt met de marmelade en sla de slagroom stijf. Spreid de yoghurt over de koude vla en versier de trifle met slagroom, crunchy tropical en pure chocoladerasp.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 chocoladecake,
50 g marmelade,
100 g crunchy tropical,
2 bananen,
2,5 dl water,
3 eetlepels honing,
40 g custardpoeder,
50 g suiker,
6 dl melk,
1,5 dl yoghurt,
1 eetlepelmarmelade,
1,5 dl slagroom,
25 g crunchy tropical,
50 g pure chocolade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
127116
Homepage ID
10142
Smaak
Z
Teller
663
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeroen_dekker