Spaghetti nestjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:34
Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok. Draai met de braadvork grote "nestjes" van de spaghetti en bak die in de olie.
Zodra ze een beetje verkleuren haal je ze eruit en laat ze afdruipen op keukenpapier, hou ze daarna wel warm.
Fruit in 2 eetl olijfolie de ui en asperges met de stukjes tomaat en 1 eetl. peterselie zo'n 2 minuten. Voeg de rest van de olie erbij en een paar eetlepels van het pastawater. Laat dit 5-6 minuten garen. Nu de rest van de peterselie en op smaak brengen met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Een lekkere schotel van gebakken spaghetti met een groentensaus.
Ingrediƫnten
* 1 pak spaghetti (niet te dun)
* olie om in te bakken (in de wok)
* grote rode ui in snippers
* 10 dikke groene asperges in dunne schijfjes van 3-4 mm. dik
* vruchtvlees in blokjes van 1 hele grote vleestomaat
* 3 eetl. fijngesneden verse peterselie
* 5 eetl. olijfolie extra vergine
* peper en zout van de molen
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok en mooie decoratieve platte ronde of ovale dekschaal
Leuke tips
Drapeer de saus over de pasta nestjes. Buon appetito!!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127104
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
856
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spaghetti al dente koken en wat af laten koelen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan