Kaiserschmarrn.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:30
Bereidingswijze
- De eieren splitsen.
- De eierdooiers uitroeren met suiker, zout en vanillesuiker.
- De melk en de bloem toevoegen en alles tot een glad beslag roeren of kloppen.
- De eiwitten stijf kloppen en door het beslag mengen.
- Van het beslag 4 pannekoeken bakken.
- Deze koeken in reepjes snijden en al omscheppende nogmaals goudbruin bakken.
- De schmarrn op een schaal doen en met poedersuiker bestrooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Oostenrijk
Ingrediƫnten
4 stuk(s) eieren
30 gram suiker
naar smaak zout
1 zakje(s) vanillesuiker
4 deciliter(s) melk
75 gram bloem
naar smaak boter
naar smaak poedersuiker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
127102
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
492
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes