Hors D'Oeuvre Met Sardientjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:28
Bereidingswijze
- De sardientjes goed laten uitlekken.
- De blaadjes sla wassen, droogdeppen en over vier bordjes verdelen.
- De tomaten wassen en drogen en in partjes snijden.
- De ui schillen en zeer fijn snipperen.
- De sardientjes over de bordjes verdelen, de partjes tomaat erbij leggen en met wat zout en peper bestrooien.
- De uisnippers erover strooien.
- De kappertjes laten uitlekken en over de tomaten verdelen.
- De citroen in partjes snijden.
- Hiermee de bordjes garneren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 blik(ken) sardines (in olie)
naar smaak sla
2 stuk(s) tomaten
1 stuk(s) ui
naar smaak zout
naar smaak peper
1 eetlepel(s) kappertjes
1 stuk(s) citroen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127101
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
220
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes