honing-chilisaus uit bali.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 20:26
Bereidingswijze
- Olie verhitten en sjalotjes, fijngesneden peper en knoflook ca. 4 minuten bakken.
- Ketoembar, citroensap, tamarinde-pasta, honing en water toevoegen.
- Saus op zacht vuur ca. 15 minuten koken en warm serveren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 eetlepel(s) olie
2 stuk(s) sjalot (fijn gehakt)
1 stuk(s) pepers (rood)
2 teentje(s) knoflook (geperst)
0.50 theelepel(s) ketoembar
1 eetlepel(s) citroensap
1 eetlepel(s) tamarinde-pasta
5 eetlepel(s) honing
1.50 deciliter(s) water
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
127100
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1168
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes