ravioli met spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 19:24
Bereidingswijze
Ravioli gaarkoken. In olijf-olie ui fruiten. Knoflook erboven knijpen en meebakken. Tomaten stukjes meebakken, spinazie kort meebakken. Evt italiaanse kruiden erdoor. Kappertjes meeverwarmen. Saus en ravioli doorelkaar roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ravioli met saus van spinazie, kappertjes en tomaten
Ingrediƫnten
1 ui; 2-3 knoflooktenen; 3 tomaten (pomodori); 3-5 eetlepels pijnboompitten; 3-5 eetlepels kappertjes; 1 pak (verse) ravioli met kaas vulling; ca 400 gr verse spinazie; klein stukje parmezaanse kaas. Evt Italiaanse kruiden.
Hulpmiddelen & keukengerei
Geen bijzondere.
Leuke tips
Raviolimengsel op bord scheppen. Pijnboompitten erover strooien. Parmezaanse kaas erover strooien. Lekker met warm stokbrood en een salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127078
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
9949
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spinazie wassen en grof snijden. Pijnboompitten in droge koekepan roosteren. Evt tomaten ontvellen. Tomaten in kleine blokjes snijden. Kaas in dunne vlokjes snijden. Ui snijden, knoflooktenen pellen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stholder