Garnalencoctail

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 19:09
Bereidingswijze
Schil de sinaasappel en snijdt de partjes tussen de vliesjes weg. Maak elk partje in drie tot vier kleinere stukjes.
Meng de slagroom, mayonaise, ketjup en tomatenpuree goed door elkaar in een kom. Maak op smaak met wat zout, peper en de sherry of cognac. Voeg de stukjes sinaasappel en de garnalen tot slot toe. Goed roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept







Garnalencoctail, een heerlijk voorgerecht en snel klaar! Ook te maken als zalmcoctail.

Ingrediƫnten
* 6 eetlepels slagroom
* 4 eetlepels mayonaise
* 1/2 blikje tomatenpuree
* 2 eetlepels ketjup
* 100 gram gepelde garnalen
* 1 sinaasappel
* zout, peper en paprikapoeder
* scheutje cognac of sherry
Leuke tips
Serveer in een coctailglas of ijscoupe waarin je eerst een blaadje krulsla hebt gelegd. Strooi er een beetje paprikapoeder over.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127076
Homepage ID
10124
Smaak
N
Teller
4920
Waardering aantal
2
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariskamphuis