Shoarma-Rijsttaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 15:43
Bereidingswijze
Shoarma vlees lichtbrun bakken. Zout, peper en cayennepeper toevoegen. De preiringen en de paprika 5 min. mee roerbakken. Schep de rijst erdoor en zet de pan van het vuur.
Het ei loskloppen met de slagroom, zout en peper en de helft van de kaas. Schep het mengsel door de prei/riijst. Schep alles in een lage ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover.
15 min. in de oven.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
150 gr gekookte rijst - 2 dunne preien - 1 rode paprika - 200 gr shoarma - 1 ei - 1/8 l slagroom - geraspte kaas - mespunt cayennepeper - klontje boter of olie - zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
127075
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
438
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven op 200 gr. Prei in ringen snijden, en paprika in stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank