lasagne

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 14:39
Bereidingswijze
Rul ongeveer een pond gehakt in de braadpan. Daarna meng je het gehakt met de mix voor lasagne met 0,5 liter koud water. Dan laat je het koken en het geheel 5 mintuten zachtjes doorkoken. Tenslotte vet je de ovenschaal in en leg je de lasagne bladen op de bodem, het gehakt in de saus eroverheen en daarover weer
lasagnebladen en als finishing touch wat geraspte kaas eroverheen (hoeft niet). Het geheel 30 minuten in de oven op 220.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig vlees recept.
Ingrediƫnten
500 gram gehakt,
mix voor lasagnesaus,
Lasagnebladen,
geraspte kaas.
Leuke tips
Gezellig op een met kaarslicht verlichtte tafel in een mooie ovenschaal op tafel zetten.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127057
Homepage ID
13520
Smaak
P
Teller
881
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dianne_p