Sajoer Pak Soy

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 14:15
Bereidingswijze
Sjalotten (fijn snijden), trassi en de sambal met een beetje olie fruiten.
Als de sjalotten "glazig" zijn knoflook en laos toevoegen.
Pak Soy in stukkjes snijden toevoegen aan het mengsel. Enige minuten fruiten tot ze slap worden. Daarna het bouillonblokje met een kopje water toevoegen en even laten doorkoken. Zorg er wel voor dat het waterig blijft.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke groente als vervanging van boontjes of kool.

Ingrediƫnten
1 pak Soy ca. 200/300 gram
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theelepel sambal brandaal of oelek
1 theelepel trassi
een stukje laos of 1 theelepel poeder laos
1 bouillonblokje
olie
Leuke tips
Serveren met rijst en vlees naar behoefte.
Bij de sajoer kun je vooraf ook wat gesnden kipfilet aan toevoegen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127056
Homepage ID
13143
Smaak
P
Teller
744
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kardu