Romeinse Twee-Kolensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 13:52
Bereidingswijze
* Was de bloemkool en broccoli
* Kook de bloemkool in ruim water met een bouillontablet in ca. 15 min. beetgaar
* Kook de broccoli in ruim water met een bouillontablet in 8 min. beetgaar
* Snijd de tomaten in reepjes
* Giet de bloemkool en broccoli af en vang het kookvocht op. Pureer de bloemkool en broccoli apart van elkaar. Verdun beiden met 1 dl van hun eigen kookvocht.
* Roer de pesto door de broccolisoep
* Roer de romatenreepjes dooe de bloemkoolsoep
* Breng op smaak met peper
* Schep met 2 opscheplepels de soep tegelijk in de borden, zodat de kleuren gescheiden blijven
* Garneer de soep met een takje basilicum
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel grappig om te zien zo in je bordje!
Bevat p.p. ca. 135 kcal, 560 kJ, 5 gr. eiwit, 10 gr. vet, 6 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 2 zakken bloemkool-broccolimix (? 400 gr.)
* 2 kruidenbouillontabletten
* 6 zongedroogde tomaten
* 3 el groene pesto
* zwarte peper (bij voorkeur vers uit de molen)
* takje basilicum



Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
127047
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
1257
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette