Crostini Met Kipfilet En Fetaroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 13:48
Bereidingswijze
Voor 16 stuks:
Bereiden: In steelpan water aan de kook bengen. Tomaat inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder kokend water en ontvelen. Tomaat halveren,zaadjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Ciabatta schuin in 16 plakjes snijden. In broodrooster bruin roosteren. Plakjes kipfilet halveren en op geroosterde ciabatta plankjes leggen. In steelpan slagoom verwarmen. Feta erboven verkruimelen en ca. 1 minuut al roerend mee verwarmen tot feta half gesmolten is. Van vuur af tomatenblokjes erdoor scheppen.
Oregano erboven fijn knippen. Op elk plakje 1/2 eetlepel tomaten-fetaroom scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje voor 4 personen, 16 stuks
Ingrediƫnten
1 vleestomaat,
1 ciabatta (300 g),
8 plakjes kipfilet (vleeswaren),
2 eetlepels slagroom,
50 g feta,
1 takje oregano
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
127045
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
247
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her