Visstamppot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 13:45
Bereidingswijze

* Was de komkommer en halveer hem in de lengte. Vewijder de zaadlijsten en snijd hem in plakjes
* Schep de komkommer door het vispannetje en bereid met 8 el melk volgens de gebruiksaanwijzing op het pak
* Laat de worteltjes uitlekken en hak ze grof
* Bereid de aardappelpuree met de melk, 2 dl water en zout volgens de gebruiksaanwijzing
* Laat de uitjes uitlekken
* Schep de worteltjes, uitjes en kerrie door de puree
* Schep met een ijsbolletjestang op 2 borden, een aantal bolletjes totdat de puree op is
* Schep het vispannetje eromheen.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en toch snel
Bevat p.p. ca. 495 kcal, 2095 kJ, 35 gr. eiwit, 5 gr. vet, 78 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 1 pak diepvries Normandisch vispannetje (400 gr., Iglo)
* ? komkommer
* 8 el melk + 3? dl melk
* 1 blik worteltjes extra fijn (200 gr., Bonduelle)
* 1 zakje aardappelpuree (130 gr., Maggi)
* zout
* 50 gr. zilveruitjes
* 2 tl kerriepoeder

Hulpmiddelen & keukengerei
IJsbolletjestang

Leuke tips
Lekker met een droog frans wit wijntje erbij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127042
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
850
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat het Normandische vispannetje ontdooien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette