Andijviestamppot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 13:43
Bereidingswijze

* Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukjes. Kook ze in weinig water met wat zout in ca. 20 min. gaar
* Vehit intussen de helft van de boter in een koekepan en bak hierin de shoarmareepjes 4 min.
* Hak de cashewnoten grof
* Verwarm de melk
* Giet de aardappelen af en pureer ze
* Voeg de melk en de rest van de boter aan de puree toe
* Schep alles door de puree.


Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Net iets anders dan anders
Bevat p.p. ca. 640 kcal, 2690 kJ, 30 gr. eiwit, 35 gr. vet, 52 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 1 kilo aardappelen
* zout
* 50 gr. boter
* 250 gr. shoarmareepjes
* 100 gr. ongezouten cashewnoten
* 1 dl melk
* 800 gr. geneden andijvie
* 1 tl djinten (Conimex)


Hulpmiddelen & keukengerei
Pureestamper (of keukenmachine, staafmixer)
Leuke tips
Lekker met atjar tjampoer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127041
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
1060
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette