Indiaase Komkommersalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 13:07
Bereidingswijze
Rasp de komkommer grof. Meng het uitje erdoor en wat zout en laat het ong. 10 minuten staan. Druk in een zeef het vocht eruit en roer de yoghurt erdoor. Roer de koriander en het komijnpoeder erdoor en laat de salade door en door koud worden.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris bijgerecht bij bv curry.
Ingrediƫnten
1 komkommer, 1 ui, zout, 1/4 liter volle yoghurt, 1 tl. komijnpoeder, 2 eetlepels verse koriander.
Hulpmiddelen & keukengerei
rasp, zeef.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
127025
Homepage ID
9511
Smaak
N
Teller
950
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de komkommer en verwijder het zaad. Snipper het uitje en hak de koriander.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise