Camembertflapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 12:55
Bereidingswijze
Snijdt de camembert in zulke stukken, dat ze goed ingepakt kunnen worden in het bladerdeeg. Let op dat er geen gaten in het deeg komen, maak de randen van het deeg vochtig en vouw ze dicht. De oven op 200 graden, en zet de flapjes erin tot het deeg gaar is, ongeveer een kwartiertje. De granberrysaus kun je er warm of koud bij serveren. Heel lekker, en heel makkelijk.
Vertel iets leuks over dit recept
lekker hapje bij een port of zo
Ingrediƫnten
stuk camembert,roomboterbladerdeeg,potje cranberrysaus
Hulpmiddelen & keukengerei
de originele naam weet ik niet, maar ik gebruik een soort flapjesvouwer, waar je ook enchillades mee maakt. Anders vouw je het gewoon dicht.Oven.
Leuke tips
Gelijk serveren, anders stolt de kaas weer.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
127023
Homepage ID
13160
Smaak
N
Teller
383
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mees