eenpansgerecht uit de romertopf

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 12:22
Bereidingswijze
Doe het gehakt, de groenten en de krielaardappelen in de Romertopf. Meng de bouillon met de tomatenpuree en de tijm en schenk dit in de schotel.
Voeg het laurierblad en de doperwten toe.
Plaats de deksel erop en zet de schotel in een koude oven. Verwarm de oven tot 200 C en laat het gerecht in 11/2 uur gaar worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor 2 pers. (p.p. 400 kcal)
Ingrediƫnten
200 g rundergehakt, peper, zout, 200 g wortel, 200 g knolselderij, 400 g geschrapte krielaardappelen, 11/2 dl bouillon (van tablet), 1 eetl tomatenpuree, mespuntje tijm, 1 laurierblad, 1 klein blikje doperwten.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
127021
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
4252
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zet de Romertopf 10 minuten onder koud water.
Maak het gehakt aan met peper en zout en
vorm er balletjes van .
Maak de groenten schoon.
Snijd de wortel in plakjes en de knolselderij in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan