linzencurry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 12:21
Bereidingswijze
Verhit boter in een pan en fruit de groenten. Spoel de linzen en voeg ze bij de groenten en giet er 1/2 liter groentebouillon bij en de specerijen. Laat het 25 minuten sudderen. Bak de pannenkoekjes en hou ze warm. Roer het sap van de limoen door de curry en laat dit 5 minuten trekken, roer de gehakte koriander erdoor.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk indiaas gerecht
Ingrediƫnten
100 g bloem, 2 dl melk, 1 ei, zout, 300 g uien, 300 g courgettes, 100 g worteltjes, 200 g linzen, groutebouillon, 1 tl. kurkuma, 1 tl. zout, 2 tl. kummel, 2 tl. mosterdpoeder, 1 rode spaanse peper, 1 limoen, verse gehakte koriander.
Leuke tips
Serveren met de warme pannenkoeken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
127020
Homepage ID
9511
Smaak
P
Teller
2201
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak pannenkoekbeslag van bloem, melk, ei en snufje zout. 20 minuten laten rusten. Schil uien en snij ze in ringen. Snij courgettes en worteltjes klein.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise