Groene Salade Met Italiaanse Dressing.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 10:48
Bereidingswijze
Sla wassen, uitslaan en in grove stukken scheuren. Cherrytomaatjes wassen en halveren. In droge koekenpan pijnboompitten bruin roosteren. Sla over vier borden verdelen. Bonen uit marinade scheppen en over sla verdelen. Over elk bord 1/2 eetlepel marinade sprenkelen. Garneren met cherrytomaatjes en pijnboompitten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Salade van peultjes, haricot verts en snijbonen, gegarneerd met pijnboompitten.
Ingrediƫnten
100 gram peultjes, 100 gram haricots verts, 100 gram snijbonen, zout, 1 teentje knoflook, 3 eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olijfolie, 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden op olie (potje Silvo), peper, 1/2 kropje eikenbladsla, 10 cherrytomaatjes, 2 eetlepels pijnboompitten.
Leuke tips
Lekker als bijgerecht, maar ook als voorgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
126998
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
6170
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
(Moet 1 dag van tevoren). Peultjes schoonmaken en wassen. Haricot verts schoonmaken, wassen en halveren. Snijbonen schoonmaken, wassen en in ruitvormen van ca 2 cm snijden. In steelpan water met weinig zout aan de kook brengen. Peultjes, haricot verts en snijbonen ca 1 minuut koken, afgieten in vergiet en naspoelen met koud water. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Met azijn, olie en Italiaanse kruiden tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten erdoor scheppen en ca 24 uur afgedekt in koelkast laten staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters