Mexicaanse Stoofschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 10:47
Bereidingswijze
Snijd de runderlappen in blokken (niet te klein) en bak ze in boter of olie mooi bruin.Hak de uien in grove stukken en doe ze erbij. Knijp de knoflook erboven uit.Voeg tomaten, komijn, azijn, chilisaus, paprikapoeder, laurierblad en de oregano toe.
Roer het allemaal goed door elkaar en voeg peper en zout en eventueel wat water toe.Laat nogeveer twee uur stoven en voeg op het laatst de in blokjes gesneden courgette en maiskorrels toe
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kruidige rundvleesstoofpot
Ingrediƫnten
300 gr magere runderlappen
1 courgette of komkommer
3 uien
1-2 teentjes knoflook
1 blik gepelde tomaten
1 flinke theelepel komijnpoeder
2 eetlepels azijn
2 eetlepels chilisaus
1 eetlepel paprikapoeder (combinatie mild/pittig naar smaak)
2 laurierbladen
2 theelepels oregano
1 blikje maiskorrels
Leuke tips
Lekker met rijst of couscous en een groene salade.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
126997
Homepage ID
3390
Smaak
P
Teller
1900
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
miek