Kruidige aardappels uit de oven.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 10:19
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in vieren. Schep in een kom de aardappelparten met de olijfolie, rozemarijnnaaldjes en peper door elkaar. Spreid de aardappelen uit in een lage ovenschaal en laat ze in een warme oven (175-200 graden) in ca 30 minuten bruin en gaar worden. Schep ze af en toe even door. Bestrooi ze uit de oven met grof zeezout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel gerecht met een verrassende smaak.
Ingrediƫnten
6 tot 8 middelgrote aardappels, 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes, versgemalen peper naar smaak, zeezout.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
126996
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
230
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters