geitekaas met honing

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/10/1999 - 23:34
Bereidingswijze
Snij van een rond geitekaasje (bettine blanc bijv.) twee plakken af. Leg op elke boterham een plak kaas en snij de boterham in de vorm van de kaasplak (jawel, er blijft een rondje over).

Strijk (of knijp) honing over de geitekaas.

Plaats het brood/kaas/honing voorgerecht in de oven. Na een paar minuutjes onder de gril heb je een lekker warm hapje vooraf (ook lekker voor tussendoor).

Eventueel kun je het brood ook nog bestrijken met een dun laagje kruidenboter of kruidenkaas.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker warm voorgerecht uit de oven
Ingrediƫnten
2 plakjes geitekaas, 2 sneetles brood, honing
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
126991
Homepage ID
8811
Smaak
N
Teller
953
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de gril voorverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
beuvbos