Salade Van Nice

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/10/1999 - 22:08
Bereidingswijze
Mayonaise mengen met versnipperde ui en kappertjes.
Tomaten wassen en in partjes snijden.
De saus mengen met sperziebonen, tomaten, aardappelblokjes, olijven en de klein gesneden tonijn.
Kropsla wassen en goed laten uitlekken.
Op de borden enkele blaadjes kropsla leggen, daarop de salade schikken en afwerken met partjes hardgekookt ei en ansjovisfilets.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als koud voorgerecht of als maaltijdsalade
Ingrediƫnten
500 g. sperziebonen (vers of diepvries)
2 vastkokende aardappels
1 blikje tonijn
1 blikje ansjovisfilet
1 kleine ui
2 tomaten
8 kleine zwarte olijven
2 hardgekookte eieren
2 eetlepels kappertjes
2 eetlepels mayonaise
1 kleine kropsla
Leuke tips
Met toast en een frisse droge witte wijn.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
126968
Homepage ID
10644
Smaak
N
Teller
304
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sperziebonen beetgaar koken en laten afkoelen.
Aardappelen schillen, in blokjes snijden en in water met een beetje azijn beetgaar koken en laten afkoelen.
Ui versnipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardernest