Funghi marinati

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/10/1999 - 21:50
Bereidingswijze
Poets de champignons schoon.
Verhit de olijfolie in een braadpan en pers er de knoflook boven uit.
Fruit de knoflook goudbruin.
Schep de champignons erdoor.
Voeg de wijn, het citroensap, het laurierblaadje en de peperkorrels toe.
Laat de champignons eerst ca. 5 minuten sudderen en dan in de marinade afkoelen.
Strooi er voor het opdienen fijngeknipte peterselie over.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemarineerde champignons. Het lijkt een beetje op een bekend Italiaans voorgerecht "Funghi Trivolati"
Ingrediƫnten
* 1 bakje champignons
* 2 eetlepels olijfolie
* 2 teentjes knoflook
* 1 deciliter witte wijn
* 2 eetlepels citroensap
* 1 laurierblaadje
* 5 zwarte peperkorrels
* Een paar takjes peterselie
Leuke tips
Lekker met een stukje stokbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
126966
Homepage ID
12829
Smaak
N
Teller
1142
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb