Varkenskotelet Blackwell

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/10/1999 - 21:36
Bereidingswijze
Vlees kruiden met zout en peper en bakken in hete boter.
Versnipperde sjalot aanstoven in wat boter, picalilly toevoegen en even verder laten stoven (ontzuren).
Witte wijn toevoegen en laten inkoken.
ondertussen juspoeder aanmaken met water en aan de picalilly toevoegen.
De saus op smaak en dikte brengen en afwerken met room.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 varkenskoteletten
2 eetlepels boter
zout, peper
1 zakje juspoeder
1/2 potje picalilly
1 dl witte wijn
1 sjalot
1 dl room
Leuke tips
Met gebakken krielaardappeltjes en een frisse salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
126962
Homepage ID
10644
Smaak
N
Teller
976
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
sjalot versnipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardernest