Zeewolf Vanillesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/07/1999 - 15:57
Bereidingswijze
kook de room samen met de visbouillon en het open gesneden vanillestokje tot de helft in.
Verwijder het vanillestokje en houd de saus warm.
Leg de zeewolf filets in een beboterde vuurvaste schaal en bak de vis in 5 - 7 min. goudbruin.
Bestrooi de vis dan met peper en zout naar smaak.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1/4 l. room; 1/4 l. visbouillon(kan van tablet); 1 vanillestokje; 4 zeewolffilets (125 gr); 15 gr boter; peper en zout;
1/2 stokbrood met 20 gr gezouten boter
Hulpmiddelen & keukengerei
vuurvaste ovenschaal
Leuke tips
Leg de filets op een voorverwarmd bord;
giet er wat saus omheen;
geef er warm stokbrood met de gezouten boter bij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
126604
Homepage ID
12366
Smaak
N
Teller
2280
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 250 graden C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chez_antoine