Walnotengehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/01/1999 - 16:43
Bereidingswijze
Fruit de groente. Haal de groente uit de pan en bak in de resterende boter het gehakt rul. Een beetje knoflookpoeder toevoegen tijdens het bakken. Als het gehakt gaar is, scheutje sherry en ketjap toevoegen. Voeg de
groente samen met de rijs en de walnoten toe. Goed warm laten worden.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
beetje veel werk, zeker de moeite waard.
Ingrediƫnten
1 komkommer, 1,5 groene paprika, 2,5 stengel bleekselderij, 1 ui, 350 gram gehakt, 250 gram gekookte rijst, mayonaise, magere yoghurt, knoflookpoeder, sherry, zoete ketjap, peper, zout, 2,5 ons gepelde walnoten en ijsbergsla.
Leuke tips
Op elk bord rauwe kleingesneden ijsbergsla leggen, hierop walnotengehakt en komkommersla.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125948
Homepage ID
9511
Smaak
N
Teller
286
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil en snijd de komkommer in kleine blokjes, bestrooien met zout en peper en laten uitlekken in vergiet. Sausje maken van 2 eetl. yoghurt, 1 eetl. mayo, 1 tl. knoflookpoeder, peper en zout. Met de komkommer mengen. Rijst koken. Paprikka, selderij en ui snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise