Chocoladecake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/01/1999 - 16:36
Bereidingswijze
Smelt de chocolade au bain marie en laat dit wat afkoelen. Meng de eieren met de suiker luchtig, klop de slagroom stijd en meng dit door het eiermengsel. Meng de chocolade er goed door. Giet dit mengsel in een met bakpapier bekleedde bakvorm en bak dit gedurende 1 uur op 190 graden of totdat de zijkanten zich van de vorm loslaten.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg machtig, erg lekker
Ingrediƫnten
300 gram chocolade (naar keuze bitter of melk), 5 eieren, 100 gram witte basterdsuiker, 1/4 liter slagroom.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
125946
Homepage ID
9511
Smaak
Z
Teller
371
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise