Kip In Bladerdeeg

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/01/1999 - 16:30
Bereidingswijze
Verdeel het kipmengsel over de plakjes bladerdeeg, deponeer op elk stapeltje twee eetlepels roomkaas en een puntje pesto, vouw de plakjes dicht als buideltjes en smmer ze in met ei i.e.d. Ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk romig cadeautje in bladerdeeg
Ingrediƫnten
250 gram kip- of kalkoenfilet
1 rode paprika
een bakje kruidenroomkaas naar keuze
oregano
een pakje bladerdeeg
silvo kipkruiden
groene pesto
ei of koffieroom om het bladerdeeg in te smeren.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, aluminiumfolie
Leuke tips
Eet er krieltjes of aardappelgratin bij met salade. Zoals ik al zei voor grote eters moet men twee buideltjes rekenen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125945
Homepage ID
11975
Smaak
Z
Teller
31512
Waardering aantal
3
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
161
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd kip in kleine blokjes, en de paprika ook. Bak deze met ongeveer 1 vierde van de kipkruiden en wat oregano rondom bruin. Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien (1 plakje p.p., dus in dit geval vier: voor grote eters is dit gerecht voor twee personen!)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
claud