italiaanse karbonade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/01/1999 - 11:53
Bereidingswijze
braad de karbonades aan in olijfolie en haal uit de pan. Fruit de kleingesneden ui en de knoflook in de olie en voeg eventueel de champignons toe.Bak deze even mee, eventueel ook de sperziebonen even meebakken. Voeg de pot tomatensaus toe en warm alles goed door.Leg de karbonades in
de saus en laat ? 10 min. op laag vuur garen. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
Serveer apart.
Alternatief:gebruik eens kabeljouw i.p.v.vlees,leg de vis rauw in de saus en laat in ? 15 min garen. Roer drie ansjovisfilets door de saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
snelle keuken:Karbonade in tomatensaus met pasta
Ingrediƫnten
p.p.1 rib of schouderkarbonade
1 ui
pot tomatensaus,picanta of 'all erbe'
pasta naar keuze
Naar wens:
knoflook
champignons
restje sperziebonen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125864
Homepage ID
11593
Smaak
N
Teller
2027
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
thea_g