Mirakelse Meloen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/01/1999 - 11:28
Bereidingswijze
Verdeel de blokjes meloen over de coupes en verdeel de gempersnippers erover. Verwarm het sinaasappelsap met 1/2 el. suiker in een pannetje en bind het licht met een beetje allesbinder. Laat afkoelen en in de koelkast verder ijskoud worden. Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker en de gembersiroop.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Fruitig nagerecht met pit
Ingrediƫnten
1 klein zoet meloentje, 3 bolletjes gember, 1 el. gembersiroop, 1 perssinaasappel, beetje allesbinder, 1 el. suiker,
1/2 bekertje slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
2 coupes of dessertschaaltjes.
Leuke tips
Garneer voor het opdienen de coupes met een mooie toef stijfgeslagen gemberroom.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
125862
Homepage ID
10170
Smaak
Z
Teller
138
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de meloen in vieren, verwijder de pitten en de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de gember. Pers de sinaasappel uit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zusje