Spaans Stokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 22:34
Bereidingswijze
Snijd het brood in stukken van 20 cm en snijd ze open.Roer de tomaat met de knoflook en een scheut olijolie doorelkaar en besmeer hiermee het brood.Strooi er wat zeezout over en schuif onder de gril,tot het goudbruin is.
Vertel iets leuks over dit recept
Afgekeken van de tapasbar.
Supersimpel
Ingrediƫnten
*1 stokbrood*1 gepureerde vleestomaat(zonder schil en zaadjes)*2 tenen knoflook,geperst*scheutje olijfolie*grof zeezout.
Leuke tips
Lekker bij spaanse tortilla of een stevige soep.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
125833
Homepage ID
10653
Smaak
Q
Teller
15989
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
141
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gril voorverwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil