Kerrie-Rijstschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 20:50
Bereidingswijze
In pan boter verhitten,vlees en ui ca. 3 minuten bakken steeds omscheppen.Bleekselderij,abrikozen en rijst toevoegen en ca. 3 minuten meebakken steeds omscheppen.2,5 dl water toevoegen en aan de kook brengen.Bouillonpoeder erdoor roeren.Rijstmengsel afgedekt in ca. 10 minuten gaar laten worden op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke rijstschotel
Ingrediƫnten
3 stengels bleekselderij,1 ui,10 gewelde abrikozen,200 gr.lamsvlees,2 eetlepels kerrie,2 eetlepels boter of margarine,125 gr. snelkookrijst,1 theelepel bouillonpoeder,zout,peper.
Leuke tips
extra lekker om deze schotel te bestrooien met amandelschaafsel.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125827
Homepage ID
1950
Smaak
N
Teller
394
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bleekselderij wassen,schoonmaken en in stukjes snijden.
Ui pellen en in stukjes snijden.
Abrikozen in stukjes snijden
Vlees in reepjes snijden en bestrooien met kerriepoeder.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koksmaat
Gelegenheid