Boerenkoolschotel Met Roombrie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 17:16
Bereidingswijze
Boerenkoolschotel onafgedekt in magnetron op vol vermogen in ca. 10 min. door en door heet laten worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als je van roombrie houdt is dit een must om te eten
Ingrediƫnten
500 gr. panklare boerenkool
50 gr. zachte verse roomkaas
zout, peper]
200 gr. roombrie
2 tomaten
? zakje aardappelblokjes ca. 375 gr.
1 teel. chilipoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenvaste schaal ca. 1 ? ltr.
Leuke tips
Serveren met bruin (stok)brood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125812
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
1852
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In schaal boerenkool doen. 4 eetl. water erbij schenken. In magnetron boerenkool op vol vermogen (700 watt) afgedekt in ca. 5 min. laten slinken. In zeef boerenkool laten uitlekken. In schaal boerenkool en roomkaas door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Bovenkant gladstrijken. Brie in dunne plakjes snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. 1/3 deel van brie op boerenkool leggen. Plakjes tomaat erop leggen. Aardappelblokjes erover verdelen. Afdekken met rest van brie. Chilipoeder erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman