Visgoulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 17:04
Bereidingswijze
In pan met water en zout, rijst koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. (Zonodig bevroren vis op bord leggen. In Magnetron vis in ca. 10 min. op ontdooistand (ca 90-150 Watt) half laten ontdooien, halverwege keren. Vis uit magnetron nemen en ca 5 min laten rusten) Ontbijtspek in reepjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in kleine blokjes snijden. In schaal ontbijtspek, sjalotje, paprika en aardappelblokjes door elkaar scheppen. In magnetron afgedekt op vol vermogen (700 Watt)ca 4 min. verwarmen. Achtereenvolgens tomatenpuree, wijn, ? dl. water, bouillonpoeder, gooulashkruiden, zout en peper erdoor roeren. Via in grote stukken snijden en in goulashsaus leggen. Vis in magnetron afgedekt op vol vermogen in ca. 6 min. gaar laten worden, halverwege doorroeren. Visgoulash over twee borden verdelen. Rijst ernaast scheppen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit moet je proberen
Ingrediƫnten
zout, 200 gr. snelkookrijst,
1 pak kabeljauw a 200 gr.
2 plakjes ontbeitspek, 1 sjalotje, 1 rode paprika, ? groene paprika
2 aardappels, 1 klein blikje tomatenpuree
? dl. droge witte wijn,
2 eetl. bouillonpoeder,
1 eetl. goulashkruiden, peper
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenvaste schaal ca. 1 liter
Leuke tips
Serveer er de komkommersalade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125811
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
201
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman