Rijstschotel Met Avocado En Tonijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 16:44
Bereidingswijze
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Was de paprika en snij ze in stukjes
- Giet de tonijn af en verdeel deze in stukjes
- Verhit de olie in een pan en bak het sjalotje en de gesneden paprika een aantal minuten op een zacht vuur
- Pers dan de knoflook boven de groenten uit en voeg eveneens de chilipoeder, de stukjes tonijn en de rijst toe. Laat het gerecht al roerend heet worden.
- Schil en snij de avocado tenslotte in stukjes en laat het nog even meewarmen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel simpel, slank en lekker
Ingrediƫnten
- 2 kopjes ongekookte rijst
- 1 avocado
- 1 rode paprika
- 1 fijngesnipperd sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 200 g tonijn uit blik (in eigen nat)
- 2 el olijfolie
- 1 tl chilipoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125807
Homepage ID
1430
Smaak
N
Teller
19868
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
206
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kayleigh