maissalade met chorizo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 16:41
Bereidingswijze
Mais in zeef laten uitlekken. Ham en chorizoworst in blokjes snijden. Tomaat wassen en in 8 partjes snijden. In kom mix voor gourmetsaus met 1 eetl. water gladroeren. Vinaigrette erdoor roeren. Peterselie erboven fijnknippen. Ma?s, rauwkostmix, ham en chorizoworst erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Veldsla over twee borden verdelen. Ma?ssalade erop scheppen. Garneren met partjes tomaat. Chips erover strooien.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker pittig lunchgerecht
Ingrediƫnten
1 blikje mais ( 300 gr)
1 dikke plak ham a 100gr.
50 gr. chorizoworst (iets dikker gesneden)
1 tomaat
1 zk. mix voor gourmetsaus (naar keuzen)
4 eetl. kant en klare vinaigrette
2 takjes peterselie
1 bakje wortelrauwkostsalade a 150 gr.
zout, peper
1 zakje veldsla a 75 gr
? zakje tortila chips
Leuke tips
Serveren met stokbrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125805
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
299
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman