Rotzooi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 16:33
Bereidingswijze
In koekepan 1 eetl. olie verhitten. Krieltjes toevoegen en ca. 6 a 8 in bakken zoals je het zelf lekker vindt. (Krokant en bruin) Af en toe omscheppen. Intussen in andere koekepan rest van olie verhitten. Gehakt al roerend in ca. 3 min. rul en bruik baken. Erdoor roeren: bouillonpoeder, tabasco en basilicum. In kopje bieslook fijnknippen. Tomaatjes wassen. Aan krieltjes toevoegen: gehakt, uitjes en tomaatjes. Nog ca. 2 min meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met bieslook. Krieltjes overdoen op warm bord. Zure room erop scheppen.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
O zo lekker
Ingrediƫnten
2 eetl (olijf)olie
200 gr. gekoelde verse krieltjes
100 gr. rundergehakt
? eetl. bouilonpoeder, tabasco
? thel. basilicum, 10 sprietjes bieslook
? bak kerstomaatjes (125gr)
1 eetl. gefruite uitjes(eventueel zakje)
zout, peper
2 eetl. zue room
Leuke tips
Serveren met venkelrauwkost.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125803
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
826
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman