venkelsalade met surimi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 16:25
Bereidingswijze
- Was de venkel en verwijder de stronk en de steeltjes
- Snij de venkel vervolgens in dunne reepjes
- Was de appel, verwijder het klokhuis en snij hem in plakjes
- Snij of rasp de surimi fijn
- Schep alle ingredienten door elkaar en serveer er de volgende vinaigrette bij:
- 2 el appelsap
- 2 el citroensap
- 1 el olie
- 2 el water
- peper
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
- 200 g venkel- 1 rode appel- 200 g surimi
- 6 olijven- 2 el appelsap- 2 el citroensap
- 1 el olie- 2 el water- peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
125801
Homepage ID
1430
Smaak
N
Teller
637
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kayleigh