Vissalade Met Tortilla chips

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 16:14
Bereidingswijze
Bonen en ma?s in zeef onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Tonijn in zeef laten uitleken. In kleine stukjes verdelen. Sardines in zeef laten uitlekken. In kleine stukjes verdelen. Komkommer wassen en halveren. 1 helft in plakjes snijden. Van de andere helft zaadlijst verwijderen en in kleine blokjes snijden. Sla schoonmaken, wassen en in grove stukken verdelen. In kom ketchup, olie, citroensap, gembersiroop en tijm tot saus roeren. Bonen, ma?s, tonijn, sardines en komkommerblokjes voorzicht erdoor scheppen. Vissalade op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heeeeel erg lekker
Ingrediƫnten
1 blikje rode bonen (netto gew. 400 gr)
1 blikje ma?s (netto gew. 300 gr)
1 blikje tonijn in olie (netto gew. 185 gr)
1 blikje sardines ( netto gew. 120 gr.)
1 kleine komkommer
? krop sla
1 dl. hot ketchup
3 eetl. (zonnebloem)olie
1 eetl. citroensap
1 eetl. gembersiroop
? theel. tijm
zout, peper, 8 sprietjes bieslook
1 zakje tortilla-chips van 100 gr.
Leuke tips
Sla over 4 borden verdelen. Komkommerplakjes over sla verdelen. Vissalade erop scheppen. Bieslook erboven fijnknippen. En serveren met tortilla-chips.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
125799
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
494
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman