*Gevulde Tongrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/31/1999 - 14:39
Bereidingswijze
Bestrooi de tongrolletjes met peper. Schenk de wijn erover en verwarm ze, afgedekt 6 a7 min op 500 watt in de magnetron. Spoel de garnalen af en laat ze uitlekken. Zeef het kookvocht van de visrolletjes boven een maatbeker. Dek de vis af met aluminiumfolie. Vermeng 1 doosje roomkaas met 1 dl. kookvocht en de tomatenpuree. Verwarm dit afgedekt op 700 watt ca. 3 min. Roer alles goed door verwarm nog 2 min. Schep op bordjes 2 el. saus, zet er 2 tongrolletjes in,strooi de garnalen rondom de tongrolletjes. Serveer de rest van de saus er apart bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een verwen recept voor diegene die van vis houd.
Ingrediƫnten
- 9 tongfilets - 2 doosjes
roomkaas met mierikswortel(cantadou) a 25 gr. - 50 gr. gerookte zalm - witte peper - 1 dl. droge witte wijn - 25 gr. gepelde hollandse garnalen - 1 el. tomatenpuree.
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine en een magnetron.
Leuke tips
Lekker met aardappelpuree en bijv. gesmoorde venkel.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125791
Homepage ID
9657
Smaak
N
Teller
2260
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pureer 1 tongfilet met 1 doosje roomkaas in de keukenmachine tot een gladde massa. Druk de overige tongfilet met een breed mes wat platter. Snijd de zalm in hele kleine stukjes. Bestrijk de tongfilets met het roomkaasmengsel. Strooi er wat fijn gesneden zalm over en rol de filets stevig op. Vet een lage schaal in. Zet de rolletjes naast elkaar in de schaal. Bewaar ze afgedekt, tot gebruik in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23