*Gevulde Pannekoekjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/29/1999 - 14:17
Bereidingswijze
verhit de olie in een hapjespan en roerbak het vlees in ca. 4 min. bruin en knapperig. Schep het in een kom en roer de creme fraiche en de helft van de kaas erdoor. Breng het smaak met zout en peper. Vet een oven schaal in met olie. Verdeel het vlees mengsel over de tortollas, rol ze op en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal. Verdeel de tacosaus erover en bestrooi met de rest van de kaas. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en door en door heet worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere mexicaans gevulde tortillas
Ingrediƫnten
- 300 gr. ongepaneerde varkensschnitsels - 1 plak bakbacon van ca. 100 gr. - 2 el zonnebloemolie - 2 dl. creme fraiche - 100 gr. geraspte roomkaas - zout en peper - 8 tortillas - 2 potjes milde tacosaus.
Leuke tips
het gerecht is heel machtig dus is het aan te raden het met een friise salade te eten.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
125614
Homepage ID
9657
Smaak
N
Teller
319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de schnitzel en de bacon in smalle reepjes. verwarm je oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23