turks hapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/28/1999 - 17:20
Bereidingswijze
Ontdooi het fillodeeg. Snijd de ui en fruit het samen met de sambal of de pepers in een pan. Doe het gehakt erbij en bak dat rul. Voeg kruiden en knoflook toe en als laatste een beetje tomatenpuree. Laat het gehaktmengsel afkoelen. Verdeel het in de lengte over een plakje deeg en rol het op. Snijd het in kleinere stukjes en leg ze op een ingevet bakblik. Een kwartiertje in de oven totdat de hapjes mooi bruin zijn.
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een heerlijk Turks hapje dat ik heb geleerd van een collega.
Ingrediƫnten
Fillodeeg, rundergehakt, ui, sambal of pepertjes, knoflook, peterselie, koriander,
peper en zout, tomatenpuree.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakblik.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
125513
Homepage ID
6827
Smaak
P
Teller
4494
Waardering aantal
2
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
49
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
catelijn