lasagne met broccoli en spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/28/1999 - 04:07
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op ca 200C; lasagneschaal invetten; Op bodem het champignonmengsel leggen, dan afdekken met lasagnebladen. Hierop broccoli, blokjes tomaat en wat geraspte kaas, vervolgens weer afdekken met lasagnebladen. Dan het spinazie-olijven mengsel en daarna weer lasagnebladen. Op de lasagnebladen schijven tomaat leggen, bestrooien met eetlepel italiaanse kruiden, vervolgens de kaas erover.
In de oven voor ca 45 minuten of tot kaas gesmolten en lichtbruin is.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 ui; 4 knoflooktenen; 1 pak diepvries spinazie of ca 400 gr verse spinazie; 2 a 3 struikjes broccoli; 1 doosje champignons; 4 tomaten; 1 pak lasagne-bladen; ca 100 gr olijven; ca 300 gr geraspte kaas; 2 a 3 eetlepels italiaanse kruiden; Olijf-olie om in te bakken en om lasagneschaal mee in te vetten.
Hulpmiddelen & keukengerei
Vierkante of langwerpige ovenschaal
Leuke tips
Extra lekker met nog extre laagje parmezaanse kaas erover gestrooid. Lekker met simpele salade van ijsbergsla, appeltje, komkommer en honing-mosterd vinaigrette.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125469
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
3992
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1 tomaat in dunne plakjes snijden; overige tomaten in kleine stukjes snijden; olijven in kleine partjes snijden; spinazie ontdooien; spinazie mengen met de blokjes tomaat en olijven; ui fijnsnijden; knoflook pellen; champignons in plakjes snijden; champignons met ui, 2 tenen knoflook en 2 eetlepels italiaanse kruiden bakken; andere teen knoflook bakken en door spinaziemengsel scheppen; lasagne-bladen beetgaar koken; broccoli in roosjes verdelen en stronk in plakjes snijden; broccoli net gaar koken;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stholder